Nordisk-Russisk NGO Forum: “Gennem samarbejde bygger vi Norden”

19.-21. november 2011 holdes i Skt. Petersborg et NGO Forum målrettet mod især deltagere fra Rusland og de nordiske lande.

Formålet med arrangementet er at fremme det nordisk-russiske samarbejde specielt med NGO’er i Nordvest-Rusland.

Arrangementet er et led i det finske formandsskab for Nordisk Ministerråd. Finsk-Russisk Forening er hovedarrangør sammen med Norden Association i Skt. Petersborg. Østersø NGO Netværk, Danmark (DANFØ) er sammen med svenske og norske organisationer medarrangør.

Arrangementet består af en fælles åbningssession og 4 arbejdsgrupper (ungdomssamarbejde, miljø, social velfærd og lighed, et mangekulturelt og tolerant Norden).

Informationsbrev og udkast til program fremgår nedenfor.

Deltagelse i Forum 19.-21. november med 2 overnatninger i dobbeltværelse, inkl. alle måltider og deltagerafgift er 234 euro (ca. 1.745 kr.). Tillægspris for enkeltværelse er 30 euro (ca. 230 kr.) pr. døgn.

Med 3 overnatninger og sightseeing 19.-22. november vil prisen være 345 euro (ca. 2.570 kr.). Dertil kommer rejseudgifter og evt. visaomkostninger. Tilmelding for danske deltagere KAN KUN ske via e-mail til: BSNGOForum2009@gmail.com.

Hvis man ønsker at deltage i hele det nævnte forum, ser det dog efter vores undersøgelser ud til, at man skal bruge mindst 3 overnatninger.

Vi vil gerne inden den 2. september 2011 have en uforpligtende, men realistisk tilbagemelding fra interesserede om, hvor mange der eventuelt kunne være interesserede i at deltage i det Nordisk-Russiske NGO Forum.

Hvis der er ideer til de nævnte workshops eller forslag til danske oplægsholdere hører vi også gerne fra dig, da der skal være er nyt forberedelsesmøde mellem arrangørerne i begyndelsen af september.

Vi vil prøve at skaffe nærmere overblik over rejsemuligheder og fritagelse for visumafgift.