Jeg stod desværre i den situation hvor jeg skulle bruge en advokat I Hillerød for jeg skulle skilles med min mand efter 20 års ægteskab, det skabte en masse diskussioner og forundring omkring hvilke ejendele der hørte til hvem af os osv. og hvordan vi overhovedet blev skilt.

Jeg fandt en sød og dygtig advokat i Hillerød

For at få ordnet tingene valgte vi at søge en advokat i Hillerød, og fandt endelig den rette, nemlig Advokat Charlotte Bengtson, hun var virkelig en god hjælp for mig og min tidligere mand.

Det at skulle skilles er ikke sjovt

Det at skulle skilles fra sin ægtefælle er for det meste aldrig en sjov ting, og i mit tilfælde gjorde det rigtigt ondt. Derfor havde jeg personligt brug for at finde den helt rigtige skilsmisseadvokat til at hjælpe mig/os.

Det er aldrig i tankerne at man skal bruge en advokat fordi man skal skilles

Når nu man engang bliver gift har man ikke i tankerne at skulle skilles, derfor har man ikke søgt viden om hvordan tingene skal foregå hvis man en dag står i situationen og skal have afbrudt ægteskabet, men jeg fandt ud af at der er flere ting, end dem og min tidligere mand havde diskuteret omkring; Hvem skal forsætte det fælles lejemål af lejlighed, skal der betales ægtefællebidrag, og hvem skal blive boende? Hvad er forskellen på separation og skilsmisse? Osv.

Herudover var jeg totalt uvidende omkring hvordan man overhovedet søger skilsmisse, så det var dejligt at en advokat fra Hillerød kunne hjælpe en.

En sød og professionel skilsmisseadvokat i København

Vi fik heldigvis fat på en sød og dygtig advokat og hun havde fornuftige priser på hendes advokatbistand hvis du spørg mig. jeg ved hun arbejder som skilsmisseadvokat i Hele København du kan læse mere om hvad hun tilbyder i København her på hendes hjemmeside.