Min mor kom til himmels på den smukkeste måde, på en måde følte man Gud så en, eftersom solen skinnede på dagen, der var flotte kranse og mange mennesker kom og sagde smukt farvel til min mor.

Derudover var der til denne dag nøje valgt et kor, nemlig et kor min mor var en del af. Inden min mors kræftforløb sang hun i kirkekor, og derfor ved jeg det var den rigtige beslutning at alle hendes ”kollegaer” samt venner stod i kirken og sang den sidste sang for- og med hende. Kirken hvor ceremonien fandt sted, var stedet hvor mor både er dybt, har sunget i kirkekor og sågar også blevet gift i med min far i tidernes morgen.

Dog døde min far i en bilulykke i september 2011, på dette tidspunkt havde min mor stået for min fars begravelse, og der faldt valget på en anden bedemand – dog faldt mit valg på denne bedemand i Odense Lykke Rømer, hvilket jeg under ingen omstændigheder vil fortryde.

Hun er også bedemand i Assens

Jeg ved at bedeman Lykke Rrømer også er bede mand i Assens og derfor linker jeg her til hendes bedemand Assens side her

Jeg har fundet hendes adresse her så kan du kontakte hende personligt:

Bedemand Lykke Rømer
Boelsbjergvej 8
5610 Assens
TLF: 50520929